

الكوتشي ده معمول مخصوص علشان يوفر راحة وثبات وشكل عملي للأطفال في استخدامهم اليومي. مناسب للمدرسة، الخروج، المشي، واللعب، وبيتحمل حركة الأطفال طول اليوم.
التصميم بيجمع بين الرباط والفيلكرو، وده بيسهّل اللبس ويخلي الكوتشي ثابت في الرجل من غير ما يضايق الطفل. كمان الطفل يقدر يلبسه ويقلعه بسهولة، وده مهم جدًا في الاستخدام اليومي.
الخامة خفيفة على الرجل ومش بتسبب تعب، مع نعل مبطن بيدّي إحساس بالراحة أثناء المشي والحركة. القاعدة متينة ومانعة للانزلاق علشان توفر أمان أكتر على الأرضيات المختلفة، سواء في المدرسة أو برة البيت.
الخامة العلوية بتسمح بالتهوية، وده بيساعد على راحة القدم حتى مع اللبس لفترات طويلة. اللون البيج عملي وهادي، وسهل يتلبس مع لبس المدرسة أو اللبس الكاجوال، وده بيخليه اختيار مناسب للأولاد والبنات.
الكوتشي ده اختيار عملي لأي أب أو أم بيدوروا على حذاء أطفال مريح، شكله شيك، ويستحمل الاستخدام اليومي. الكمية محدودة والمقاسات بتخلص بسرعة.
| اسم اللون | بيج |
| الجنس | أطفال للجنسين |
